Линија за помош за поддршка на корисниците

Нашиот сервис за поддршка ви е достапен за помош во текот на нашето работно време од понеделник до петок, од 09:00 - 17:00 CET+1.

стапи во контакт

Најнови вести


Решенија


Испраќање и пребарување пратки
 • Испраќање пратки

  Едноставен и разбирлив формулар за испраќање

 • Едноставен и паметен пребарувач

  Само еден внес: напишете го градот или земјата. Ќе се препознае автоматски.

Испраќање и пребарување камиони
 • Испраќање камиони

  Алтернативни дестинации

 • Пребарување камиони

  Само еден внес: напишете го градот или земјата. Ќе се препознае автоматски.

Директориум на компании
 • Список со членови
 • Пребарување на флотата
 • Пребарување на магацинот
 • Онлајн проверка на романските дозволи