Формулар за контакт


Може да нѐ контактирате на каков било начин што е погоден за вас. Може да нѐ повикате во текот на нашето работно време од понеделник до петок, од 09:00 - 17:00 CET+1 или да испратите е-пошта на office@123cargo.eu. Исто така може да го користите брзиот контакт подолу. Ќе ни биде задоволство да ви одговориме на прашањата.

123cargo е сопственост на Alpega Group, Белгија и со неа управува:

Dacodasoft SRL
Даночен број: RO14863141
Бр. на Стоп. регистар: J40/8716/2002
Телефон
Факс
Е-пошта
Банка
ING Bank Pantelimon
Банкарска сметка (EUR): RO60INGB0001008174740710
SWIFT код: INGBROBU
Социјални медиуми
  • Dacodasoft SRL
    117B, Ferdinand I Blvd., Bucharest RO 021387